Simon Tourist

Nabízíme Vám kvalitní zájezdy už 34 let

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace

BARMA se závěrečným pobytem na ostrově Koh Chang

BARMA se závěrečným pobytem na ostrově Koh Chang ***

Termín: pá 15. ledna 2021 – ne 31. ledna 2021 (17 dní)

Doprava: transport/airplane.png letecká – z Letiště V. Havla

Stravování: snídaně

od 58 990 Kč

Termín je vyprodán
Objednat

BARMA

se závěrečným pobytem na ostrově Koh Chang

POZNÁVACÍ LETECKÝ ZÁJEZD:

Mandalaj - Inwa - Bagan - Mount Popa - Inle - Yangon - Bangkok - pobyt na ostrově Koh Chang

Průvodce: Petr Pošepný

 

TERMÍN A CENA ZÁJEZDU:

 

 

PROGRAM ZÁJEZDU:

1. den: Odlet z Prahy v 15.30 hod. (Letecká společnost Emirates - lety z Evropy do Asie a zpět budou operovány největším dopravním letadlem světa Airbusem A-380).

2. den: Přílet do Dubaje v 0.20 hod. Odlet z Dubaje ve 3.30 hod. Přílet do thajské metropole BANGKOKU ve 12.35 hod. Transfer na ubytování.

    

3. den: Přelet do Barmy. Prohlídka MANDALAJ: Mahamuni Paya - svatyně se sochou Buddhy pokrytou více než 15 cm silnou vrstvou zlatých lístků; Kuthadow Paya nazývaná "největší kniha světa" (729 mramorových desek s textem Tripitaky ukrytých ve stejném počtu malých stúp); západ slunce z Mandalajské hory. Ubytování.

            

4. den: Projížďka koňským povozem starobylým městem INWA, zastávky u několika stúp a kláštera zbudovaného na 267 teakových sloupech. Odpoledne výjezd na SAGAINGSKOU HORU, do duchovního centra kraje s více než pěti sty, do dálky zářícími stúpami. Procházka po U-BEINOVĚ MOSTĚ - nejdelším teakovém mostě pro pěší na světě (délka 1,2 km), který je stále užíván místními obyvateli. Návrat na ubytování.

        

    

5. den: Celodenní plavba lodí po řece Ayeyarwady z Mandalaje do Baganu, umožňující nahlédnout do běžného života vesničanů v údolí řeky. Ubytování.

             

6. den: Návštěva BAGANU, jehož okolí zdobí na 3 000 převážně cihlových chrámů vybudovaných místními panovníky od 11. do 13. stol. na ploše pouhých cca 40 km2. Mnohé z těchto naprosto jedinečných staveb lze obdivovat nejen zvenčí, ale pozornost zaslouží i jejich vnitřní výzdoba. Nezapomenutelným zážitkem pak pro většinu návštěvníků bývá výstup na terasy chrámů s neskutečným výhledem do celého údolí. Návrat na ubytování.

          

      

7. den: Zastávka u poutní hory POPA, která je nejdůležitějším místem pro uctívání natů (bůžků) v celé zemi. Panoramatická jízda horskou silnicí stoupající na náhorní plošinu Shan ležící více než 1 300 m vysoko. Ubytování v městečku NYAUNG SHWE, které je vstupní branou do oblasti jezera Inle.

            

        

8. den: Celodenní výlet na malých motorových člunech po scénickém jezeře INLE, které je domovem kmene Inthů, žijících v chatrčích postavených na kůlech a živících se převážně pěstováním zeleniny a ovoce na plovoucích ostrovech přišpendlených ke dnu bambusovými kůly. Břehy jezera jsou pak poseté více než stovkou buddhistických kyaungů a tisícovkou stúp (návštěva plovoucího trhu; zastávka ve vesničce Indein s ruinami pagod ze 17 stol.;"Klášter skákající kočky"...). Návrat na ubytování.

        

    

9. den: Odlet do YANGONU. První část prohlídky bývalého hlavního města, jehož centrum je podivuhodnou směsicí typické asijské atmosféry a chátrajících budov vybudovaných v koloniálním stylu (Chaukhtatgyi Paya, Schwedagon Paya…). Ubytování.

      

10. den: Procházka indickou a čínskou čtvrtí přecpanou obchody a pouličními prodavači. Návštěva Pagody Sule Paya. Možnost nákupů na Scott Market. Večer odlet z Yangonu do Thajska. Ubytování v Bangkoku.

            

11. den: Transfer na ostrov KOH CHANG, který je největším ostrovem severovýchodní části Thajska. Pláže pokrývá převážně jemný písek, zatímco vnitrozemí je hornaté a pokryté tropickou vegetací. Ubytování ve středisku Khlong Prao.

12.-15. den: Pobyt na ostrově Koh Chang.

16. den: Odpoledne transfer na letiště v Bangkoku. Odlet zpět do ČR.

17. den: Odlet z Bangkoku ve 01.05 hod. Přílet do Dubaje v 05.00 hod. Odlet z Dubaje v 9.10 hod. Přílet do Prahy ve 12.55 hod.

 

Fakultativně lze poslední noc zájezdu zajistit ubytování v Bangkoku - www.bangkokpalace.com (28.01.-29.01.2021) a absolvovat prohlídku Bangkoku s česky hovořícím průvodcem dne 29.01.2021 (pobyt na Koh Changu se tím zkrátí o 1 noc). Cena: 1 900 Kč/os. včetně vstupného a obědu. Program: výlet lodí po řece Chao Phraya, návštěva chrámů Wat Pho (socha ležícího Buddhy), Wat Traimit (socha zlatého Buddhy), prohlídka královského paláce s chrámem Smaragdového Buddhy...

 

 

CENA ZÁJEZDU ZAHRNUJE:

- mezinárodní letenky Praha - Bangkok - Praha, Bangkok - Mandalaj, Yangon - Bangkok

  vnitrostátní letenku Heho - Yangon (vždy včetně tax a odbaveného zavazadla)

- dopravu klimatizovaným mikrobusem

- trajekty a lodě dle programu

- 14x hotel (2 lůžkové klimatizované pokoje s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením)

- 14x snídani

- služby průvodce

- pojištění CK proti úpadku

 

CENA ZÁJEZDU NEZAHRNUJE:

- komplexní pojištění K5S7 - 107,- Kč/os./den (pojištění léčebných výloh v zahraničí, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a pojištění storno-poplatku do 70.000,- Kč)

- připojištění pro případ Covid-19 či jiné pandemie: 52,- Kč/den

- „spropitné“ a vstupné v Barmě - cca 100,- USD

- vízum do Barmy - 1.500,- Kč (vyřizuje CK)

 

SLEVY A PŘÍPLATKY:

ČASOVÁ SLEVA při záloze 5 000 Kč/os., možnost bezplatného storna do 31.8.2020, doplatek do 30% je splatný do 30.9.2020 (akce platí do 30.9.2020) = -1.500,- Kč

- vízum do Barmy = 1.500,- Kč/os. (vyřizuje CK)

- 1-lůžkový pokoj = 11.500,- Kč

- komplexní pojištění = 1.819,- Kč/zájezd

- připojištění pro případ Covid-19 či jiné pandemie: 884,- Kč/zájezd

- prohlídka Bangkoku = 1.900,- Kč

 

Ve spolupráci s CK MAMUT TOUR

 

 

 

 

 

 

 

Tento zájezd je možné částečně hradit prostřednictvím benefitních programů a poukázek:
BenefitPlus, Edenred a Pluxee (Sodexo).
Platba přes tyto benefity se neslučuje s poskytnutou časovou slevou (First Minute, Last Minute).

Termíny:

15. 01. – 31. 01. 2021 17 dní Snídaně Letecká vyprodáno od 58 990 Kč Objednat