Simon Tourist

Nabízíme Vám kvalitní zájezdy už 34 let

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace

KAMBODŽA + THAJSKO

KAMBODŽA + THAJSKO ***

Termín: ne 18. února 2024 – út 5. března 2024 (17 dní)

Doprava: transport/airplane.png letecká – z letiště Václava Havla, Praha - Ruzyně (Emirates)

Stravování: snídaně

od 49 500 Kč

Termín je vyprodán
Objednat

KAMBODŽA (Angkor) +
THAJSKO (Bangkok, Koh Chang)

 

POBYTOVĚ-POZNÁVACÍ LETECKÝ ZÁJEZD: Koh Chang je největším ostrovem severovýchodní části Thajska, cca 30 km dlouhý a 14 km široký. Moře je zde příjemně teplé a průzračné. Pláže pokrývá převážně jemný písek, zatímco vnitrozemí je hornaté a porostlé tropickou vegetací. V ceně zájezdu je zahrnut 4 denní výlet do Kambodži - Angkor Watu. Program lze rozšířit o prohlídku Bangkoku. Možnost prodloužení pobytu na Koh Changu. Let s leteckou společností Emirates

 

 

TERMÍNY A CENA ZÁJEZDU:

So 27.01.2024  -  Po 12.02.2024     49.500,- Kč     = VYPRODÁNO

Ne 18.02.2024  -  Út  05.03.2024     49.500,- Kč     = VYPRODÁNO

 

 

 

PROGRAM ZÁJEZDU:

1.den: V cca 15.30 hod. odlet z Prahy přes Dubaj do Thajska (letecká společnost Emirates, čekání na přestupu cca 3 hod.).

 

2.den: Přílet do thajské metropole BANGKOKU v cca 12.45 hod. Ubytování (www.bangkokpalace.com). Volné odpoledne. Možnost návštěvy večerního města. Nocleh.

 

3.den: Odjezd do Kambodži (za příplatek lze transfer z Bangkoku do Siem Reapu absolvovat letecky - více info v CK). Odpoledne ubytování v kambodžském SIEM REAPU (www.booking.com/hotel/kh/king-rock-boutique.cs.html).

 

4.den: Návštěva jižní části ANGKOR TOM, bývalé metropole království Angkor (802-1432). Prohlídka jednoho z nejpozoruhodnějších chrámů tohoto dávného města - BAYON TEMPLE (54 kamenných věží, z nichž každá je vyzdobena čtyřmi obličeji směřujícími do čtyř hlavních světových stran) a dalších architektonických skvostů: Bapoun Temple, Terrace of the Elephant, Terrace of Leper King, Royal Enclosure, Women and Men Pond… Odpoledne návštěva chrámu PROHM TEMPLE, původně buddhistického kláštera, kde v době největší slávy žilo na 12 000 mnichů (vystavěno roku 1186 králem Jayvarmanem VII.). Dnes jsou zdi tohoto komplexu působivě prorostlé kmeny a kořeny mohutných stromů okolní džungle, čímž se řadí mezi nejfotografovanější turistickou atrakci celého areálu. V podvečer prohlídka monumentálního ANGKOR WATU - největší náboženské stavby světa. Návrat na ubytování.

 

5.den: Výlet lodí po TONLE SAP, nejrozlehlejším sladkovodním jezeře jihovýchodní Asie spojený s prohlídkou plovoucí vesnice dokumentující život domorodců. Exkurze do řemeslné díly Artisans. Odpoledne návštěva trhů v Siem Reapu. Návrat na ubytování.

 

6.den: Transfer na ostrov KOH CHANG, který je největším ostrovem severovýchodní části Thajska, cca 30 km dlouhý a 14 km široký. Moře je zde příjemně teplé a průzračné. Pláže pokrývá převážně jemný písek, zatímco vnitrozemí je hornaté a pokryté tropickou vegetací. Ubytování na jedné z nejkrásnějších pláží západní části ostrova - ve středisku Klong Prao. Coconut Beach Resort s 2 bazény se nachází v upravené zahradě přímo na břehu moře (www.coconutkohchang.com).

 

7.-15.den: Pobyt na ostrově Koh Chang. Středisko samotné, stejně jako celé západní pobřeží nabízí nepřeberné možnosti denní i večerní zábavy a aktivit (trekking v horách, jízdu na slonech, mořský kayaking, lodní výlety po okolních ostrovech s potápěním a šnorchlováním na korálových útesech…). V letovisku naleznete řadu restaurací a obchodů včetně supermarketů a banky.

 

16.den: Odpoledne transfer na letiště v Bangkoku.

 

17.den: V cca 2 hod. v noci odlet zpět do ČR. Přílet přes Dubaj do Prahy v cca 13 hod. (čekání na přestupu cca 3 hod.).

 

POZNÁMKA Č.1- PROHLÍDKA BANGKOKU:
Fakultativně lze poslední noc zájezdu zajistit ubytování v Bangkoku - www.bangkokpalace.com (10.02.-11.02./03.03.-04.03.2024) a absolvovat prohlídku Bangkoku s česky hovořícím průvodcem dne 11.02./04.03.2024 (poslední noc na Koh Changu nahradí nocleh v Bangkoku). Zažijete neopakovatelnou atmosféru pulsujícího velkoměsta plnou barev, vůní i zvuků útočících na všechny lidské smysly. Program: Wat Traimit (socha zlatého Buddhy), čínská čtvrť, královský palác s chrámem Smaragdového Buddhy, oběd, výlet lodí po řece Chao Phraya, chrám Wat Pho (socha ležícího Buddhy)... Cena: 2 500 Kč/os. včetně vstupného a oběda.

 

POZNÁMKA Č.2 - VÝLET NA OSTROV KOH KOOD:
Na přání pro Vás zajistíme výlet na ostrov Koh Kood (4. největší ostrov země dlouhý 25 km a široký cca 12 km), který je jedním z posledních míst v Thajsku dosud nedotčeným masovým turismem. Užívat si zde lze především klidu a lenošení na liduprázdných plážích či šnorchlování. Doporučená délka pobytu je 3-4 noci. Na Koh Kood Vás z Koh Changu za cca 1,5 hod. dopraví rychloloď. Cena zpátečního transferu je 2 300 Kč/os. (od resortu do resortu). Doporučujeme ubytování v Koh Kood Resortu (www.kohkoodresortofficial.com) ležícím v udržované zahradě na břehu průzračně čistého moře. Cena 2 lůžkového klimatizovaného pokoje (superior garden view) je 3 000 Kč/pokoj se snídaní pro 2 osoby/noc. (možnost odečtu nevyužitého ubytování na Koh Changu)

 

POZNÁMKA Č.3:
Cena při ubytování v jiných typech pokojů v Coconut Beach Resortu na Koh Changu (případně v sousedním Chai Chet Resortu - www.chaichet.com) na vyžádání v CK. MOŽNOST PRODLOUŽENÍ POBYTU.

 

 

CENA ZÁJEZDU ZAHRNUJE:
- letenku Praha - Bangkok - Praha (Emirates; úsek Dubaj - Bangkok - Dubaj bude operován Airbusem A380) včetně odbaveného zavazadla

- transfery klimatizovaným mikrobusem včetně trajektu

- 1x ubytování v Bangkoku - Bangkok Palace Hotel 4*

- 3x ubytování v Siem Reapu - King Rock Boutique Hotel 4*

- 10x ubytování v Coconut Beach Resortu 3* na ostrově Koh Chang
(vždy 2 lůžkové klimatizované pokoje s možností přistýlky, Wi-Fi, minibarem a vlastním sociálním zařízením; součástí vybavení všech hotelů je bazén)

- 14x snídani

- průvodce během výletu do Kambodži a delegáta přímo v resortu na Koh Changu

- pojištění CK proti úpadku

 

CENA ZÁJEZDU NEZAHRNUJE:
- cestovní pojištění

- vízum do Kambodži

- vstupné v Kambodži - cca 40 USD

 

SLEVY A PŘÍPLATKY:
- sleva First Minute (akce platí do 30.06.2023):  -1.500,- Kč/os.

- komplexní cestovní pojištění, tarif K5S5/zóna2 = 114,- Kč/den
  (info k nabíznému pojištění zde: https://www.simon-tourist.cz/static-content/insurance)

- prohlídka Bangkoku (viz poznámka č.1): 2.500,- Kč/os.

- vízum do Kambodži (vyřizuje CK): 1.000,- Kč/os.

- 1 lůžkový pokoj / příplatek: 10.000,- Kč

 

UBYTOVÁNÍ     

        - Bangkok Palace Hotel 4*, Bangkok

               - King Rock Boutique Hotel 4*, Sieam Reap

               - Coconut Beach Resort 3* , Koh Chang

               - Koh Kood Resort 3* , Koh Kood

 

Aktuální podmínky cestování do země (Covid19) Kambodža, Thajsko.

 

Organizátor zájezdu: CK MAMUT TOUR s.r.o.

Tento zájezd je možné částečně hradit prostřednictvím benefitních programů a poukázek:
BenefitPlus, Edenred a Pluxee (Sodexo).
Platba přes tyto benefity se neslučuje s poskytnutou časovou slevou (First Minute, Last Minute).

Termíny:

27. 01. – 12. 02. 2024 17 dní Snídaně Letecká vyprodáno od 49 500 Kč Objednat
18. 02. – 05. 03. 2024 17 dní Snídaně Letecká vyprodáno od 49 500 Kč Objednat